Аудио подршка

АУДИО

audio_header

MoonLight продукција е опремена и со најновата тонска опрема и студио за реализација на вашиот музички запис.

  •       Компонирање на оригинална музичка тема за изведувачи и музички групи;
  •       Аранжман;
  •       Компонирање на оригинална музичка тема за видео рекламни записи, нарачателни филмови,играни проекти, документарни и тв проекти;
  •       Аудио монтажа на звук;
  •       Апликација на тонски ефекти.

 

We make music inspired by your dreams.

Moonlight Production