Накратко за продукцијата

za_nas_sep

Ако сакате  да бидете препознатливи и да добиете имиџ на уникатни видео решенија.
“Moonlight” – We make a dreams come true….

Moonlight Prouction

MOONLIGHT Продукција -ТВ и Филмска продукција.

Мoonlight продукција е опремена со најсовремената HD технологија и ги задоволува сите светски стандарди за квалитет на слика и тон.
Екипирани со најновата HD технологија, следејќи ги светските стандарди за квалитет, ги нудиме нашите услуги и експертиза во следните клучни области:

 •       телевизиски емисии – /комплетно решение, од идеја, разработка на сценарио, режисерска експликација, графички дизајн и сл. до финален производ/;
 •       изработка на рекламни и презентациски спотови и видео материјали – /комплетно решение, од идеја, разработка на сценарио, режисерска експликација, графички дизајн и сл. до финален производ/;
 •       графички решенија за 2Д или 3Д логоа -/ шпици,најавни форшпани и сл./;
 •       графички дизајн и припрема за штампа;
 •       видео-аудио реализација во живо –/можност за директен пренос на кој било Тв медиум/;
 •       подготовка и реализација на медиумски кампањи.

Ви нудиме отворена можност за видео-техничка соработка и идеен пристап кон сите Ваши предлози и сугестии, како и можност за медиумски решенија што се во интерес на Вашата компанија, што треба да ги задоволи вкусовите на широкиот круг реципиенти.

Ако вашите желби за реклама изгледаат невозможни, ние сме тука да ви помогнеме.

Moonlight production
 
 
 

Награди и признанија

 • Награда Претприемач на годината 2011
 • Награда за камера за документарен филм, ТВ Фестивал во Крушево
 • Награда за мулти-медијален проект во Берлин, во изведба на Јован Балов
 • Награда за документарен филм – Македонија, земја на сонцето
 • Награда за камера на украински ТВ фестивал